”D-Stortion” – Drum & Bass | Dubstep! 8 Octombrie, Downtown Pub

Pe 8 octombrie, la Satu Mare va avea loc un party de Drum & Bass | Dubstep ”D-Stortion” organizat de Astronuts, în Downtown Pub, începand cu ora 22:00. D-Stortion e cel mai recent proiect al celor de la Astronuts. Acesta a luat naştere din dorinţa de a organiza evenimente cât mai des şi de a promova artişti locali. Debutul acestui proiect îi va avea ca artiști pe Spectum, Netscape, Razzer, Brit.

We present to you:  〰〰D-stortion〰〰

A cheap and fresh DnB/Dubstep concept for all the bassheads in this town!

Lineup :

Spectrum
https://soundcloud.com/spectrum_dnb/spectrum-spring-dj-mix-s02e03
Netscape
https://soundcloud.com/netscapednb/netscape-summer-minimix-s2e2
Razzer
https://soundcloud.com/razzerdnb/razzer-jump-up-mix-s01e04
Brit
https://soundcloud.com/old-url

Locație Downtown Pub: Ștefan Cel Mare, nr. 10 vizavi de Colegiul Național ”Doamna Stanca”

Astronuts este atât un concept cât şi o mişcare de promovare a muzicii underground, în special drum and bass-ul şi subgenurile acestuia. Fiind iniţiat pe baza ideilor şi inspiraţiilor acumulate de fondatorii acestuia (David Kis şi Oros Cristian), Astronuts doreşte să introducă în România o viziune unică şi inovativă exprimată prin diverse evenimente şi proiecte legate de acest gen de muzică.

14550581_1082188788536385_1103926625_o

În urmă cu 6 luni, Astronuts era doar o idee fără nume născută dintr-o prietenie între cei doi fondatori, care au avut oportunitatea de a trăi experienţele vieţii de club în afara graniţelor ţării, unde pasiunea lor pentru drum and bass a fost alimentată de energia publicului, showurile inimaginabile de lumini, sunetele unice şi basul zguduitor de care au avut parte la diverse evenimente din Belgia. Toate acestea le-au trezit dorinţa de a împărtăşi aceste trăiri şi cu publicul din România.

14522373_1082188785203052_1540945252_o

Astronuts, în sine, a luat naştere în Satu Mare, unde încă de la început a avut o puternică susţinere din partea multor iubitori ai acestui gen. În scurt timp, a fost aleasă locaţia, a fost găsit sistemul audio corespunzător şi au fost aleşi artişti locali dornici să încânte publicul cu muzică de bună calitate. Având ca susţinători proprietarii localului L’atelier Leger din Satu Mare, care de asemenea au ales oraşul nostru pentru a oferi o şansă acestuia de a se dezvolta pe plan cultural, primul eveniment a fost un succes, acest fapt determinând evoluţia întregii mişcări.

14550509_1082188768536387_1477418291_o

Organizând din ce în ce mai multe evenimente agreate de public, s-a decis extinderea întregului concept de „Astronuts„.Și-au propus pe viitor multe evenimente şi proiecte atât în Satu Mare cât şi în alte oraşe. Fiind încă la început, sunt dechiși la orice tip de colaborare, parteneriat, idee benefică promovării acestei mişcări şi a ceea ce urmăreşte ea. În viitor, cei de la Astronuts speră că dorinţa lor de a invita şi artişti străini în România să devină realitate.

Pagina oficială de facebook, Astronuts.

Distribuie!
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0
Te-ar mai putea interesa
Lasă un comentariu