Centrul Creștin SM – Întâlnirea Lunară ( Sala de Conferinte – GRAND MALL, Etajul 2, Vineri-31-Iulie, ORA 18)

ccc

Vinerea aceasta, 31 iulie,începând cu ora 18:00 in Sala de Conferințe de la GRAND MALL, ETAJUL 2. va avea loc evenimentul „Centrul Creștin SM – Întâlnirea Lunară”. Acest eveniment este organizat de asociația „Centrul Creștin Caleb”

DESPRE

Centrul Creștin Caleb s-a născut în 2004 cu un nucleu de oameni care, sub călăuzirea lui Dumnezeu, au văzut nevoia înființării unei baze a Împărăției lui Dumnezeu în Cluj-Napoca, în care prezența Lui sa vină, să rămână și să iși facă pe deplin lucrarea.

CE ÎȘI DOREȘTE?

– Centrul Crestin Caleb să fie un loc bazat pe relații de legământ între oameni care înțeleg și își asumă planul lui Dumnezeu în viața lor, un loc în care se transferă printr-un Cuvânt viu, bazat pe Scriptura și inspirat de Duhul Sfânt, un spirit și o mentalitate de biruință.

– o abordare directă, vie și practică, fără a pune accent pe ritualuri religioase, aducerea căilor lui Dumnezeu din abstract în viața de zi cu zi, astfel încât Dumnezeu și Împărăția Lui să devină o realitate în viața oamenilor.

– ridicarea și echiparea solidă a creștinilor pentru a purta în mod practic și concret Împărăția lui Dumnezeu în viața lor. Centrul Creștin Caleb urmărește ca prin lucrarea și proiectele sale să devină un instrument viu al lui Dumnezeu care contribuie în mod real la ridicarea comunității în care trăim.

Locație eveniment:

Sala de Conferințe de la GRAND MALL, ETAJUL 2

 

11155085_676174775841776_4964287640246142788_o

Distribuie!
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0
Te-ar mai putea interesa
Lasă un comentariu