Concert Jazz @ RestArt and Music Festival! 30 Octombrie, Filarmonica „Dinu Lipatti”

jaaaaz

Concertul Jazz din cadrul RestArt & Music Festival este un pilon important al întregului eveniment, care își propune să continue tradiția sătmăreană în materie de Jazz.Anul acesta, concertul se va desfășura în data de 28 Octombrie, la filarmonica ”Dinu Lipatti” din Satu Mare, începând cu orele 19:00 .

RestArt & Music Festival propune următoarele formaţii:

Holler my Dear
Când prietenii te invită să mănânci, nu mergi cu mâinile goale. Când Holler my Dear aduce mâncarea, băutura şi buna dispoziţie, omul vine de preferabil cu stomacul gol. Trupa versatilă din Berlin dă o petrecere cu ocazia noului lor album şi serveşte din bucătăria-folk sunete familiare, călduroase, dulci şi de asemenea amărui şi condimentate. Holler my Dear oferă Popul-acustic ca un antidepresiv şi distribuie un Swing şi un Funk generos ca tinctura aromată în pahare de cristal. Acestea trezesc căldura şi produc senzaţii desăvârşite. Oricine revine pentru o a doua servire. “Eat, drink and be merry” a fost lansat în data de 13.03.2015 (Traumton Records).
Componenţa trupei îi cuprinde pe:
• Laura »Laus« Winkler voce, compozitor
• Fabian Koppri mandolină, voce
• Stephen Molchanski trompetă, voce
• Valentin Butt Acordeon
• Lucas Dietrich Bass
• Elena Shams tobe
https://www.youtube.com/watch?v=2uecMh–jS4
https://www.youtube.com/watch?v=o7FN3crdWeY

Marina and The Kats
Cu Marina & the Kats iei parte la o plimbare într-o lume nostalgică, plină de farmec, acompaniat de acorduri captivante, care uneori îţi dau senzaţia că te înalţi uşor pe o roată uriaşă de bâlci, iar alteori îţi tai respiraţia asemeni vitezei infernale ale unui roller-coaster. Îndragostiţi de sunetul retro şi convinşi că jazz-ul este muzica pe care se dansează, Marina & the Kats au creat un album împreună cu DJ-ul şi producătorul Favela Gold. Muzica lor este compusă în mare parte din piese originale, specifice vremurilor vechi, dar mai au şi câteva coveruri ale unor piese clasice aproape uitate.
Componenţa trupei îi cuprinde pe:
• Marina- voce, tobe
• Thomas-chitară, voce
• Joerg-chitară, voce
https://www.youtube.com/watch?v=b21XLeXzv_0
https://www.youtube.com/watch?v=UTiSCSoUi40

Biletele se pot achiziţiona în avans de la locaţiile partenere la preţul de 20 de RON sau la faţa locului la preţul de 25 de RON.

Locație eveniment: 

  • Filarmonica ”Dinu Lipatti” ( Piața Libertății 8, Satu Mare )

Harta:

 

Distribuie!
Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0
Te-ar mai putea interesa
Lasă un comentariu